Sari la conținut

TIME LAPSE SANTIERE PENTRU MOLDOVA

Dispozitive pentru monitorizarea șantierului și video timelapse în 4k pentru Moldova

Serviciu la cheie

Dispozitivele noastre profesionale timelapse înregistrează imagini de înaltă calitate și sunt asociate cu un software care permite monitorizarea oricăror activități de construcție.
Acestea sunt concepute nu numai pentru monitorizarea de la distanță a șantierelor de construcții, a fabricilor industriale, a logisticii și a evenimentelor, ci și pentru videoclipuri timelapse pentru șantiere care pot fi folosite în scopuri promoționale.

Time lapse video Moldova

Discutați cu experții noștri

Vă vom ajuta să găsiți o soluție adaptată nevoilor dumneavoastră pentru un proiect timelapse în Moldova
E-mail: info@timelapse.md | Mobil: +39 347 8247830 | Adresa: Str. 78, 31 august 1989, Chișinău 2012

Serviciile noastre

Time lapse video Moldova

Monitorizarea de la distanță a șantierelor din Moldova

Datorită platformei dedicate, puteți face monitorizarea de la distanță a șantierelor din Moldova și puteți evalua progresul lucrărilor 24/7.

Time lapse video Moldova

Control Smart

Controlați și modificați setările dispozitivului dvs. în orice moment, de la distanță.

Time lapse video Moldova

Fiabilitate

Dispozitivele Timelapselab sunt proiectate pentru condiții extreme și nu necesită întreținere a inspecțiilor periodice la fața locului.

Time lapse video Moldova

Instalarea dispozitivelor pentru time lapse pentru șantiere din Moldova

Dispozitivele Timelapselab sunt livrate gata pentru a fi instalate. Cadrul este calibrat de la distanță.

Time lapse video Moldova

Rezistent la vreme

Proiectăm dispozitivele noastre pentru a rezista oricărei temperaturi sau condiții meteorologice nefavorabile.

Time lapse video Moldova

Alertă pentru anomalii

You will receive a swift notification in case of irregularities or system malfunctions.

Time lapse video Moldova

Privacy

Software-ul detectează și estompează fețele, corpurile, plăcuțele de înmatriculare, vehiculele sau zonele pentru a face toate fotografiile și videoclipurile să respecte confidențialitatea.

Time lapse video Moldova

Calitate superioară

Dispozitivele Timelapselab sunt produse cu cele mai bune materiale și oferă lentile interschimbabile de înaltă rezoluție.

Time lapse video Moldova

4K Video

Timelapselab oferă videoclipuri time lapse generate automat sau produce videoclipuri de înaltă definiție la cerere.

Time lapse video Moldova

conexiune internet

Imaginile sunt salvate pe un server centralizat. Toate datele sunt întotdeauna disponibile pe platformă. Pentru a face acest lucru, folosim carduri SIM.

Time lapse video Moldova

livrare

Dispozitivele noastre timelapse sunt plug&play. Sunt ușor de instalat de către oricine și pot fi expediate în toată lumea.

Dispozitivele sunt produse de Timelapselab și sunt livrate în întreaga lume deja funcționând și gata pentru monitorizare.
Nu este necesară activarea.

Un nou mod de a spune povestea companiei dumneavoastră – marketing pentru construcții în Moldova

Realizați un videoclip pentru evenimente de lungă durată combinând fotografiile realizate la intervale de timp obișnuite. Poți urmări evoluția unui eveniment prea mult timp pentru a fi văzut în timp real în doar câteva minute. O nouă strategie de marketing pentru construcții în Moldova.

Multe companii mari au testat deja dispozitivele noastre pentru a monitoriza instalațiile industriale, șantierele de construcții, zonele cu acces limitat, șantierele navale sau fabricile de pe uscat.

Vă permitem să vă monitorizați șantierele în toate orașele din Moldova: Chișinău, Bălți, Tiraspol, Rîbnița, Ungheni, Cahul, Soroca, Orheu, Comrat, Drochia, Glodeni.

Time lapse video Moldova
Time lapse video Moldova

Multe luni rezumate în câteva secunde

La cerere, producem videoclipuri time lapse de înaltă definiție, în care toate fotografiile vor fi organizate pentru a crea secvența de cadre care vor compune un videoclip profesional conform specificațiilor dumneavoastră.

Un instrument de comunicare

Monitorizați și controlați de la distanță progresul lucrărilor de construcție, 24/7. De asemenea, puteți partaja videoclipuri de monitorizare cu colegii, puteți partaja videoclipuri cu intervale de timp pe site-ul dvs. web și pe rețelele sociale sau pentru publicitate, puteți partaja videoclipuri 4K în scopuri promoționale.

Cu serviciul nostru vă puteți monitoriza șantierele în toate orașele: Chișinău, Bălți, Tiraspol, Rîbnița, Ungheni, Cahul, Soroca, Orheu, Comrat, Drochia, Glodeni.

Time lapse video Moldova
Time lapse video Moldova

Detectări AI și alerte PPE – Sisteme de supraveghere de la distanță și soluții de securitate a șantierelor în Moldova

Timelapse Lab se angajează să dezvolte tehnologii și implementări de ultimă oră pentru a garanta un serviciu personalizat pentru client. Să aruncăm o privire la modul în care funcționează sistemele de supraveghere la distanță și soluțiile de securitate a șantierelor.
Din acest motiv, am dezvoltat recent un sistem de siguranță la locul de muncă care, folosind AI, trimite alerte în cazul absenței EIP la locul de muncă precum căștile și alte sisteme de protecție.
În mod similar, software-ul dezvoltat de TimelapseLab detectează și numără persoanele și vehiculele prezente în imagini (exemplu: excavatoare, platforme aeriene etc.). Datele colectate sunt apoi procesate și raportate într-un grafic accesibil clientului.
Lucrăm la o integrare BIM, un sistem informatic digital al unei clădiri, compus din modelul 3D integrat cu datele fizice, de performanță și funcționale ale structurii.

TLA8

DISPOZITIV FIX DE ÎNALTĂ REZOLUȚIE

Dispozitivul inovator TLA8, rezistent la cele mai nefavorabile condiții meteorologice.
Fără pătrunderea prafului; protecție completă la contact (rezistă la praf).
Protecție temporară împotriva scufundării în apă.

Time lapse video Moldova
Time lapse video Moldova

Software de confidențialitate – Supraveghere șantier în Moldova

Dispozitivele pentru supravegherea șantierului din Moldova sunt prevăzute cu un software care detectează și estompează automat toate datele sensibile din imagini, precum fețe, cadavre, numere de înmatriculare, mașini și chiar zone exterioare. Software-ul Timelapselab Privacy poate șterge imediat fotografiile cu persoane și le poate raporta pe cele fără persoane sau date sensibile.

Zona dvs. privată

Ce vei găsi în tabloul de bord?
Fotografii individuale, zip săptămânal, o lună întreagă de conținut. Veți putea controla toate dispozitivele și cadrele, să obțineți un videoclip laps de timp pentru a verifica starea și evoluția activității proiectului și multe altele.

Sistem de alertă – Sisteme de supraveghere de la distanță pentru șantiere

Platforma pentru sistemele de supraveghere de la distanță pentru șantiere trimite notificări rapide în cazul apariției unor anomalii precum întreruperile de curent pe șantier și accesul în timpul orelor nelucrătoare. Mesajele de alertă sunt ușor de gestionat prin setarea frecvenței de activare și trimitere.

Prin setarea programului de lucru al site-ului, veți primi un mesaj de e-mail în cazul detectării intrușilor. Mesajul de alertă va fi trimis imediat prin e-mail pentru a avea întotdeauna șantierul sub control și pentru a preveni orice inconvenient.

Tipurile de alerte sunt: defecțiuni, control acces, alertă meteo, pătrundere de persoane sau vehicule în interiorul șantierului în afara orelor de lucru, ideale pentru un proiect timelapse Moldova.

Time lapse video Moldova

O platformă web simplă și eficientă
monitorizarea de la distanță a șantierelor

Time lapse video Moldova

Documentul PDF

Descoperiți software-ul inovator pentru monitorizarea de la distanță fiabilă a șantierelor dvs. și creșteți productivitatea.

1.057.785

Total ore de monitorizare

0

Minute de
întrerupere

6.346.707

Imaginile salvate pe platformă

Unele dintre videoclipurile noastre time lapse

Companii care au încredere în noi

Contați pe noi

Monitorizați-vă șantierul de la distanță cu Timelapselab

Mailinfo@timelapse.md
Mobile: +39 347 8247830
Address: 31 August 1989 St 78, Chișinău 2012